FOTO | Festivalul „Rocanotherworld” 2019 – „Fii curios! Fii diferit! Fii pentru alţii!”

Studenti

Festivalul ,,Rocanotherworld’’ 2019 a avut loc în perioada 20-23 iunie și s-a desfășurat în două locații din Iași: deja emblematica Pârtie de Schi și Parcul Expoziției din Copou.

,,Rocanotherworld’’ este un act colectiv de dăruiri. Cauza din acest an este Pârtia de Schi, un spațiu care găzduiește numeroase evenimente an de an. Împreună cu aPunct, festivalul a creat un plan de revitalizare a zonei, astfel încât să transforme acest spațiu într-o locație alternativă de petrecerea a timpului liber.

În demersul atingerii obiectivului ediției din 2019 a festivalului ,,Rocanotherworld’’ s-a alăturat și Kaufland România, și împreună vor crea acest spațiu necesar și mult dorit pentru orașul Iași și comunitatea sa.

Accesul la festival a fost pe baza unei brățări, în funcție de nivelul de implicare ales: cea gratuită, alături de alte trei tipuri de brățări pentru donații.

Festivalul a debutat în 2016 și l-a avut ca inspirație pe Ioan Dan Niculescu (,,Roca’’) – designer, călător, Dj, antreprenor. Toate activitățile sunt conturate în jurul dorinței de a oferi și a principiilor pe care acesta le-a îmbrățișat de-a lungul vieții: ,,Fii curios! Fii diferit! Fii pentru alții’’!

Printre artiștii care s-au alăturat cauzei se numără: Argatu’ & Moș Martin, El Negro, FIRMA, Pinholes, Zimbru, Adam’s Nest, Cardinal și mulți alții.

– Material realizat de Berdar Denisia-Ioana

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts