FOTO | Brașov Marathon a ajuns la cea de-a șaptea ediție

Sănătate

Clubul pentru Protecția Naturii și Turism Brașov (CPNT Brașov) a organizat în data de 21 aprilie cea de-a șaptea ediție a maratonului din Brașov. Iubitorii de sport, dar și de natură au avut ocazia de a participa la 3 dintre concursurile organizate în acest an, și anume: proba de Semimaraton (21 km), Maraton (38 km), Cross (9 km), iar pentru copiii până îi 15 ani a fost organizată Cursa Copiilor (1 km).

Voluntari responsabili cu ridicarea kit-urilor

Concurenții au fost prezenți în Piața Sfatului cu 2 ore înaintea începerii fiecărei probe pentru a-și ridica kit-urile pentru maraton.

Piața Sfatului a fost animată de susținători și de orășeni care au urmărit desfășurarea maratonului profitând de vremea bună.

Cursa Copiilor. Sursa fotografiei: Brașov Marathon

La Cursa Copiilor au fost înscriși copii cu vărste curprinse între 3-15 ani, iar cei mai mici dintre ei au alergat alături de părinți.

Premierea cursei pentru persoanele cu dizabilități. Sursa fotografiei: Brașov Marathon

Spre finalul maratonului a fost organizată și o probă destinată persoanelor cu dizabilități.

Așteptarea maratoniștilor la linia de finish.

La finalul probelor de Semimaraton și Maraton, participanții au putut opta pentru o sesiune de masaj pentru odihnirea mușchilor. 

Pentru cei dornici de astfel de concursuri, CPNT organizează și  Marathon 7500 în data de 12-15 iulie 2018 sau Propark Adventure Race în data de 31 august 2018.

– Mălina Hăineală

Sursă foto 3 și 4: Brașov Marathon

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts