FOTO | A început Street Food Festival

Din oraş

Weekend-ul acesta aduce la Cluj-Napoca cel mai delicios festival culinar, Street Food Festival. Astfel, de astăzi și până în 8 iulie clujenii au ocazia să savureze cele mai apetisante preparate, își pot petrece timpul liber și se pot relaxa.

Evenimentul are loc pe Aleea Stadionului din Cluj-Napoca, iar cele patru zile de festival înseamnă sute de feluri de mâncare, muzică live, Cinema Outdoor, Wine Garden, Kids Zone sau Workshop-uri culinare.

„Aventura Street Food Festival a ajuns în multe orașe, fiecare reușind să surprindă cu ceva special, fie că vorbim de locații, oameni, vibe, dar Cluj-Napoca va rămâne mereu acasă. Așa că ni se pare absolut normal să facem și anul acesta la Cluj o ediție extraordinară. Cele mai spectaculoase truck-uri, cele mai interesante rețete, cei mai pasionați chefi, cel mai bun StreetFood.”, au declarat organizatorii Festivalului.

Majoritatea clujenilor, și nu numai, se declară mulțumiți de acest eveniment și spun că îl așteaptă cu nerăbdare deoarece aici au parte de preparate culinare pe lângă aspectuoase și foarte delicioase.

„Mi se pare că este un eveniment pentru toată lumea. Fie că vrei să mănânci, să te relaxezi sau să asculți muzică. E tare fain!”, a declarat unul dintre participanți.

„Sunt pentru prima dată la Festival. E super și mâncarea e bună! Nu toate preparatele sunt pe gustul meu, dar cele pe care, de obicei, le mănânc, și pe care le-am încercat aici, sunt delicioase”.

Street Food Festival este un eveniment care s-a desfășurat pentru prima dată la Cluj-Napoca, în anul 2016, iar în prezent se organizează în mai multe orașe ale țării precum: Brașov, Timișoara, Arad, Baia-Mare sau Bacău.

– Cristina-Ioana Năstasă / Sursa fotografiilor: https://www.facebook.com/StreetFoodFestivalRomania/

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts