Fotbaliştii joacă împotriva artiştilor

Sport

Fotbaliştii joacă împotriva artiştilorCampania de promovare a sportului în şcolile din Cluj-Napoca a debutat astăzi cu o demonstraţie a echipei Universitatea Cluj împotriva selecţionatei Liceului de Arte Plastice “Romulus Ladea”, pregătită de doamna profesoară, Ioana Dăncilă.

Fotbaliştii Universităţii, însoţiţi de staff-ul tehnic au oprit timp de o oră timpul pentru a-şi aminti de anii de şcoală. Pe parcursul evenimentului, membrii clubului “U” Cluj au împarţit suporterilor pliante şi fulare cu insigna echipei. Campania se va derula o dată pe lună, unde şcolarii clujeni vor avea posibilitatea să-şi exprime plăcerea pentru fotbal.

“Orice meci este important pentru că nu ne mai permitem să pierdem puncte şi mă bucur că echipa a avut o atitudine bună în ultimul meci deşi nu am câştigat. Acum ne pregatim pentru meciul de sâmbătă cu Drobeta, iar referitor la acţiunea de astăzi este benefică pentru ceea ce se întâmplă în sportul din România. Mă bucur că au parCristian Dulcaticipat foarte mulţi copii, de aceea vom mai face astfel de demonstraţii”, a declarat antrenorul Universităţii Cluj, Cristian Dulca

În următoarea etapă de sâmbătă din cadrul campionatului intern a Ligii a 2 a de fotbal, Universitatea va întâlni de la ora 11:00, pe stadionul “Clujana”,  formaţia FC Drobeta. Biletele de acces pentru întâlnirea de sâmbătă vor putea fi achiziţionate de către suporteri Universităţii de la standul din Iulius Mall. De asemenea, în ziua meciului, ele pot fi găsite la casele de bilete din incinta arenei “Clujana”, iar preţul unui bilet este de 10 lei.

Alina Solovăstru

Foto: Gabriel Galgoczy

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts