Fluturi Pe Asfalt îşi lansează albumul de debut

Divertisment Eveniment

Trupa clujeană de post-rock „Fluturi Pe Asfalt” (FPA) lansează vineri, 2 noiembrie, primul album intitulat „Reconstituire”.  
„Am început să-l înregistrăm în primăvară, în 3 zile. L-am înregistrat live, la Sysounds Records and Studios din Cluj-Napoca, dar albumul îl plănuim de ceva vreme, am putea zice chiar de când ne-am înfiinţat.”, declară Eugen Maleş, liderul trupei.
Concertul va avea loc în Gambrinus Pub, iar intrarea este 10 lei. În deschidere va cânta trupa Caustic, iar publicul va avea posibilitatea de a achiziţiona CD-uri şi tricouri FPA..
Trupa „Fluturi Pe Asfalt” s-a format în 2009 în Cluj. Post-rock este un gen care a luat amploare printre tineri, astfel FPA a reuşit să adune un număr destul de mare de fani.
 „Suntem patru în trupă, fiecare are o grămadă de trupe care îi inspiră şi cred că asta e cel mai bine ca trupă să ai foarte multe influenţe din care să-ţi alegi tu ce-ţi place. Aş putea zice personal că pe mine m-a influenţat Luna Amară. Atunci când ne-am apucat de trupă i-am avut aşa ca un exemplu.”, a mai spus Eugen.

____________
Sandra Frăţeanu

Ana Cojuhari

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts