Festivalurile din Cluj unite în sprijinul medicilor clujeni

Din oraş UBB Radio

Organizatorii celor mai cunoscute festivaluri din România, Electric Castle, UNTOLD, TIFF și Jazz in the park, s-au alăturat campaniei umanitare „Un singur Cluj”, în susținerea sistemului medical clujean și al autorităților locale.

Campania umanitară „Un singur Cluj” este un proiect sprijinit de Primăria și Consiliul local Cluj-Napoca, Consiliul județean Cluj și Instituția Prefectului din Județul Cluj, un proiect prin intermediul căruia zeci de evenimente, organizații civice, companii, universități și instituții ale administrației publice din județul Cluj s-au adunat pentru a susține eforturile de luptă împotriva COVID-19.

Managerul TIFF, Cristian Hordilă a declarat celor de la MediaFax că:

„S-au pus în vânzare ca la festivaluri bilete de solidaritate în valoare de 10, 50 și 100 de lei, 10 lei însemnând o pereche de mănuși și o pereche de ochelari, iar 100 lei înseamnă un costum întreg de protecție.”

Cele mai mari festivaluri de muzică din România, Electric Castle și UNTOLD fac anunțuri oficiale pe rețelele de socializare pentru a îi încuraja pe toți urmăritorii să contribuie la achiziționarea echipamentelor cu care pot fi dotate unitățile medicale.

„Venim în sprijinul autorităților ca să ne asigurăm că avem tot ce ne trebuie în spitale. Noi dispunem de oameni, de voluntari de logistică, mașini și nu vrem să le lăsăm să stea în depozite în această perioadă.”, a declarat Cristian Hordilă pentru MediaFax.

Până în momentul de față cu ajutorul tuturor membrilor campaniei „Un singur Cluj”, s-au strâns aproximativ 157.000 lei, fiind vândute 2713 bilete de solidaritate. Persoanele care doresc că vină în sprijinul acestora, își pot achiziționa bilete de pe platforma ENTERTIX.

Sursa: Pixabay

Alesandra Nicoară

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts