Festivalul studenților, UBB Fest, revine luna aceasta în Cluj-Napoca

Din oraş Studenti

În săptămâna 6-13 mai 2018, Festivalul UBB Fest revine cu cea de-a 5-a ediție. UBB Fest este organizat de voluntarii Organizației Studenților din Babeș-Bolyai (OSUBB) și este dedicat tuturor studenților.

Potrivit organizatorilor, “festivalul din anul acesta va fi unul mai complet, mai interactiv și mai cool.” Astfel, pe lângă activitățiile din domeniul sportului și al culturii, UBB Fest va include și cea de-a treia categorie, Profesionalul. Drept urmare, se vor organiza atât competiții sportive, activități culturale și petreceri, cât și training-uri profesionale.

Activitățile din cele opt zile de festival vor fi pe cât de diverse, pe atât de interesante.

Printre activitățile sportive se numără competiții de echipă, precum: fotbal, volei, baschet sau handbal, competiții de cso-cso, dance battle-uri, alpinism, tenis de masă, cross, treasure hunt, board games sau FIFA.

Latura culturală include workshop-uri creative de caricatură, teatru și improvizație, modelaj în lut, tatuaje cu hena, scurtmetraj și concerte susținute în Teatrul de Vară din Campus Hașdeu, Coffee Art și Coffee Tasting, ecologizare și reciclare.

Noua categorie de ativități din sfera profesionalului, va include training-uri pe diverse teme de interes: (Public Speaking, Educație Financiară, Prezentări de licență, Scrieri de proiecte), un târg de caiere, precum și o Bibliotecă Vie.

Studenții clujeni sunt invitați să-și aleagă activitățile pe care le consideră cele mai atrăgătoare și să completeze formularele de înscriere de pe site-ul UBB Fest ( https://ubbfest.osubb.ro/ ).

Mai multe detalii legate de programul activităților, intervale orare și locația tuturor evenimentelor se găsesc pe pagina evenimentului și pe site-ul OSUBB .

UBB Fest este un festival ce se organizează în fiecare an și are ca scop relaxarea, dezvoltarea creativității, susținerea unui stil de viață sănătos și învățarea de la oameni de succes ai Clujului.

Gheorghița Boriceanu / Sursa foto: https://ubbfest.osubb.ro/

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts