Festivalul StudCard se încheie cu un Stand Up Comedy

Divertisment UBB Radio

Cea de-a treia ediție a Festivalului StudCard se va încheia mâine seară cu un spectacol stand up comedy susținut de  trupa Comedica la cinema Republica.

Spectacolul, denumit  “Campania Erectorală”, va începe la ora 20, timp în care trupa Comedica  va aborda și alte teme ca postul Crăciunului, criza, sexul și viața de zi cu zi.

“Tema spectacolului la fel ca și titlul de pe afiș << Campania Erectorala>> are legatură în primul rând cu campania electorală ale cărei rezultate le vom știi pe  6 decembrie și erectorală vine, evident de la același lucru, electorat puțin schimbat pentru că noi îndemnăm lumea să se ridice la vot” a declarat unul dintre membrii Comedica, Nicu Bendea.

Vă reamintim că Festivalul StudCard a început în 9 noiembrie când a debutat cu un flash mob organizat în fața Casei de Cultura a Studenților. În cadrul acestuia au participat aproximativ 10 studenţi îmbrăcaţi în tricouri verzi, care au stat timp de 5 minute nemişcaţi.

Festivalul a continuat cu o petrecere în Janis Stuf unde cei îmbrăcați în verde au putut intra gratis tocmai pentru că au promovat atenția pentru mediul înconjurător.

De asemenea, a fost organizată o expoziție de biciclete în Iulius Mall, o zi a ONG-urilor, o noapte de filme de groază la cinema Republica la care au luat parte peste 500 de studenți și nu în ultimul rând ecologizarea campusului Hasdeu. În urma acțiunii din urmă, voluntarii StudCard împreuna cu alți colegi din ONG-uri de mediu, au strâns 30 de saci de gunoi.

Simona Sauca

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts