Festivalul Internaţional de Film Studenţesc FFEST ajunge mâine la Cluj

Dimineaţa Târziu Eveniment

Peste 80 de filme provenind din 7 ţări vor putea fi vizionate de publicul clujean în perioada 22-24 noiembrie în cadrul Festivalului Internaţional de Film Studenţesc FFEST.

Ceremonia de deschidere a festivalului va avea loc mâine de la ora 18:00, în sala Club a Universităţii „Babeş-Bolyai” iar proiecţiile filmelor vor fi organizate în acelaşi spaţiu începând de sâmbătă între orele 10.00 şi 21.00, accesul publicului fiind liber.

Festivalul va cuprinde proiecţiile filmelor selectate, workshop-uri, seminarii şi alte evenimente menite să promoveze producţia şi creaţia de film de scurt metraj, condiţia fiind ca filmele prezentate să nu fie producţii comerciale. Festivitatea de premiere va fi organizată duminică, 25 noiembrie 2012, cu începere de la ora 16.00, la Casa TIFF .

Festivalului Internaţional de Film Studenţesc FFEST este destinat studenţilor, dar şi tinerilor realizatori şi producători de film de ficţiune, animaţie, documentar/antropologie vizuală şi multimedia. Organizatorii își propun să promoveze filmului studenţesc de calitate și să ofer un schimb de experienţă între tinerii cineaşti şi publicul doritor de o alternativă cinematografică.

_________

Oana Alexa

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts