Fără animale sălbatice în circuri!

Din oraş

Fundația Vier Pfoten a inițiat campania Stop it!, care are loc în Cluj- Napoca între 4 și 6 noiembrie cu scopul de a interzice folosirea animalelor sălbatice în circuri. Fundația Vier Pfoten a inițiat campania Stop it!, care are loc în Cluj- Napoca între 4 și 6 noiembrie cu scopul de a interzice folosirea animalelor sălbatice în circuri

De-a lungul campaniei trei oameni costumați în animale se vor plimba pe străzile Clujului cu cartonașe roșii pentru a fi semnate de cei care susțin scopul campaniei. Cartonașele pot fi complectate și pe www.stop-it.ro. De asemenea, un elefant mobil cu plasmă instalată, va circula prin oraș și va difuza imagini despre viața chinuită a animalelor de circ.

Veronica Tulpan, coordonator programe naționale a declarat: ”Noi vrem ca oamenii să înțeleagDe-a lungul campaniei trei oameni costumați în animale se vor plimba pe străzile Clujului cu cartonașe roșii pentru a fi semnate de cei care susțin scopul campanieiă că animalele care sunt folosite la circ, nu-și manifestă comportamentul lor natural și e mai bine să le lăsăm acasă la ele.”

Fundația Vier Pfoten este o organizație non-profit pentru protecția animelelor care luptă pentru “o lume fără animale în suferință”. Formația KUMM susține și ea această campanie printr-un concert de lansare a noului album, în Irish and Music Pub, vineri, la ora 21.30. Pentru mai multe informații, un cort info este instalat în Piața Mihai Viteazul.

Adelina Pârvu

Foto: Gabriel Galgoczy

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts