FAN Courier reclamă un caz de înşelăciune cu anunţuri false de angajare

Infracțiuni

4d8cd6cbc9df7

Compania de curierat FAN Courier a anunţat că va sesiza organele de cercetare penală în legătură cu o tentativă de înşelăciune căreia i-au căzut victime persoane aflate în căutarea unei slujbe din mai multe oraşe.

La sediile Fan Courier din diferite orașe s-au prezentat, în ultimele zile, candidați pentru poziția de șofer profesionist, care susțineau că au văzut anunțuri cu postul de muncă respectiv și au dat curs acestora.

“Unii dintre ei achitaseră în contul presupusei înscrieri a candidaturii o sumă indicată la telefon de autorul anunţului, alţii doreau să ştie unde trebuie să plătească această sumă de bani”, au declarat într-un comunicat reprezentanţii companiei, citați de Mediafax.ro

Compania atrage atenţia tuturor candidaţilor la un post în cadrul companiei că nu a pretins şi nu pretinde nici o sumă pentru înscrierea sau alte acţiuni derulate în timpul procesului de recrutare de personal.

FAN Courier va depune plângere penală împotriva autorului anunţului pe care îl acuză de înşelăciune, folosirea neautorizată a mărcii înregistrate şi de prejudicierea imaginii publice a companiei.

– Alexandra Boierean / Sursa fotografiei: www.forbes.ro

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts