Facebook pune la dispoziție românilor funcția Community Help

Tech UBB Radio

Funcția Community Help prin care utilizatorii platformei Facebook pot să ceară sau să ofere ajutor celor afectați de COVID-19 a fost anunțată la nivel global pe 31 martie, iar de joi este disponibilă și în România. Funcția poate să fie accesată în Centrul de Informaţii sau pe pagina facebook.com/covidsupport.

Aceasta a fost lansată încă din anul 2016, ca parte a iniţiativei “Situaţii de criză”, pentru a-i ajuta pe oameni să beneficieze de sprijinul de care au nevoie în urma dezastrelor naturale, aflăm de pe Agerpres. Community Help oferă celor care vor să ajute posibilitatea de a livra cumpărături persoanelor vârstnice și de a întreprinde acțiuni de voluntariat pentru distribuirea de mâncare prin băncile de alimente locale.

“Inspiraţi de modul în care oamenii folosesc platformele Facebook pentru a sprijini comunităţile din care fac parte, compania anunţă că funcţia Community Help este acum disponibilă şi în România. Noua funcţie, adaptată pentru situaţia actuală, vine în continuarea eforturilor depuse de Facebook pentru a facilita procesul prin care oamenii pot găsi sprijin, le pot oferi ajutor celor din jurul lor care sunt afectaţi de COVID-19 şi pot contribui cu donaţii la strângerile de fonduri”, subliniază reţeaua de social media, potrivit Agerpres.

Sursa: Georgiana Dănilă

Georgiana Dănilă

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts