Fabrica Ursus devine berărie FOTO

Din oraş Divertisment

În actuala locație a fabricii Ursus va fi amenajată o mini facilitate de de productie, în care vor fi produse specialități de bere URSUS, dar care va mai include un pub si un restaurant.

Compania Ursus Breweries a prezentat astăzi primele planuri de amenajare a mini facilității de producție din Cluj.

Compania a demarat deja obținerea certificatelor și avizelor necesare pentru amenajarea mini-facilității de producție, ce va furniza bere și altor locații din Cluj.

În funcție de durata obținerii autorizațiilor necesare, constructia ar putea începe la mijlocul lunii februarie 2011, ceea ce ar permite ca deschiderea spațiului să aibă loc la sfârșitul lunii mai a anului viitor. Noul spatiu va avea o capacitate de aproximativ 200 de persoane, care vor putea și să asiste la procesul de fabricare a berii.

„Clujul a fost, este și rămâne important pentru noi. Această mini-facilitate de producție este unică în portofoliul companiei la nivel european, plecând de la dorința de a continua tradiția fabricării berii URSUS în Cluj. Plănuim să facem din acest loc un punct de atracție atât pentru clujeni, cât și pentru vizitatorii orașului și sperăm că acest proiect să fie un motiv de mândrie în plus pentru oraș”, a declarat Gary Whitlie, președinte Ursus Breweries.

[imagebrowser id=121]

_____

Mara Rusu

Sursa: ursus-breweries.ro

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts