Executarea contractului UNIVERS T sub lupă

Administraţie Din oraş

Consiliul Judeţean Cluj a decis în şedinţa de astăzi constituirea unei comisii care să verifice stadiul în care se află executarea contractului de renovare şi modernizarea a complexului S.C.UNIVERS T S.A.

Comisia îşi va desfăşura activitatea pe o perioadă de cel mult trei luni şi va fi alcătuită din reprezentanţi ai tuturor partidelor politice din Consiliul Judeţean. Aceasta va analiza contractul de lucrări şi stadiul în care ele se află, va evalua costurile de execuţie şi va întocmi un raport care vcja cuprinde propuneri de continuare a executării contractului.

Hotărârea vine pe fondul derulării unui litigiu între S.C.UNIVERS T S.A şi societatea De.Be.Co, care a deţinut contractul pentru modernizarea complexului, dar ale cărei lucrări au fost blocate atunci când compania a dat în judecată Consiliul Judeţean pentru neplata facturilor restante.

„Contractul nu mai există. A fost reziliat unilateral de către Univers T. În momentul de faţă e un impas total. De.Be.Co susţine că mai avem de plătit anumite sume de bani către ei. Noi nu putem să aşteptăm soluţia din instanţă. Noi vom lua o decizie, nu au decât De.Be.Co sau cei nemulţumiţi să o atace mai departe ” a explicat Alin Tişe (foto centru), preşedintele Consiliului Judeţean Cluj.

Teodor Pop Puşcaş (PSD), Ilie Cornoiu (PRM), Moldoveanu Ramon (PDL),  Sztranyiczki Szilard (UDMR) şi Eugen Cecan (PNL) sunt consilierii care vor alcătui comisa de analiză şi verificare propusă de autorităţile judeţene.

Alina Radulov

Foto: Mihai Crişan

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts