Excellentia în educaţie

Din oraş Educaţie

Profesorii care i-au impresionat pe studenţi într-un mod deosebit  vor fi premiaţi în cadrul celei de-a doua ediţii a Zilelor Studentului din Universitatea Babeş-Bolyai.

Premiile Excellentia este un eveniment organizat de către Consiliul Studenţilor şi işi propune să premieze câte un profesor şi câte un student din fiecare facultate.

Pentru a decide care dintre profesori vor fi premiaţi fiecare student poate trimite până pe data de 30 martie, ora 18.00, pe reprezentarefspac@yahoo.com numele acestuia. Profesorii cu cele mai multe nominalizări care i-au impresionat pe studenţi şi i-au motivat în activitatea lor într-un mod deosebit vor intra în cursa pentru Premiul Excellentia.

Se va organiza un vot online cu primii 5 profesori ca număr de nominalizări. De asemenea, pe pagina  CSUBB este un pool unde studenții vor putea vota profesorul lor preferat, în perioada de votare 1 – 7 aprilie.

Premierea câştigătorilor are loc în data de 15 aprilie în cadrul unei ceremonii de acordare a premiilor Excellentia unde sunt invitaţi cu toţii.

_______________

Nicoleta Algeorge

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts