E.ON alimentează oportunităţile stundenților

Din oraş Educaţie

Universitatea “Babeș-Bolyai” și E.ON România, au semnat un acord de colaborare care are ca scop dezvoltarea unor proiecte comune, crearea de facilităţi pentru studenţi și stimularea dialogului dintre mediul universitar și mediul de afaceri.

Universitatea “Babeș-Bolyai” și E.ON România, au semnat un acord de colaborare care are ca scop dezvoltarea unor proiecte comune, crearea de facilităţi pentru studenţi și stimularea dialogului dintre mediul universitar și mediul de afaceriPrin acordul semnat astăzi, E.ON va sprijini financiar crearea unui post de profesor universitar, care va activa în cadrul Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor. Perioada în care se derulează proiectul este de 3 ani, iar costurile acestuia se ridică la 75 de mii de euro.

În baza înțelegerii semnate, studenţii din cadrul Universităţii “Babeș-Bolyai” au posibilitatea de a-și găsi un loc de muncă sau de a participa la intership-uri organizate de companie. De asemenea, pentru tinerii absolvenţi cu diplomă universitară în economie, ştiinţe economice sau ştiinţe juridice, E.On are pregătit Programul de training “A”. Acesta se desfășoară pe parcursul a 18-24 de luni, pentru ca la sfârșitul acestei perioade absolvenţii să fie angajați de E.ON România.

Parteneriatul Universităţii “Babeș-Bolyai” cu mediul de afaceri nu se oprește aici. Universitatea clujeană dezvoltă strategii de apropiere a mediului de afaceri prin inițierea unor proiecte cu firme din Uniunea Europeană.

Radu Pogăcean

Foto: Otilia Chiș

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts