Emoția primăverii vine odată cu mărțișoarele

Cultură Eveniment

Târgul „Mărțișorul Copiilor s-a desfășurat astăzi, 1 martie la Muzeul Etnografic al Transilvaniei, Cluj, între orele 10-12.

“Târgul Mărțișorul Copiilor este defapt finalizarea unei activități care a avut loc la începutul săptămâni când am avut un atelier de confecționat mărțișoare. Copii cu vârsta cuprinsă între 4 si 12 ani, din Cluj au confecționat alături de noi mărțișoare.”, a declarat Laura Trofan, unul dintre organizatorii evenimentului.

De asemenea, unul dintre participanții la târg, Georgiana Georgescu a declarat că mărțișoarele au fost confecționate din boabe de porumb semnițe de dovleac, mătase și petale de flori. Copiii susțin că nu sunt hotărâți ce vor face cu bani, însă anii trecuți sumele obținute au fost folosite în scopuri cartitabile.

Vizitatorii au fost mulțumiți de ceea ce au găsit la târgul de mărțișoare declarând că prețurile cuprinse între 1 și 5 lei au fost mai mult decât accesibile, iar copii au reușit să impresioneze prin talent și entuziasmul de care au dat dovadă.

_________

Mihaela Giriga

Andreea Hoza

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts