“Elfii” clujeni bat la porţile Europei

Educaţie UE

Elevii clujeni de la  Şcoala “Elf”, care au creat blogul “Europa elfilor”,  s-au întâlnit cu Adrian Popa, expert comunicare în cadrul Agenţiei de Dezvoltare Regională Nord-Vest.

“Europa elfilor” este rezultatul unui proiect intercurricular (Informatică, Geografie, Educaţie plastică) realizat de elevii clasei a VI-a, de la Şcoala “Elf” din Cluj-Napoca, în cadrul orelor de Informatică, fiind coordonați de profesor Alexandrina Lişcan.

Informaţiile existente pe blog vor fi completate şi îmbunătăţite pe tot parcursul anului şcolar, la orele de Informatică, ele fiind utile nu doar elevilor clasei a VI-a, ci şi publicului larg. De asemenea, aceasta este o modalitate prin care cei interesaţi pot vedea şi alte activităţi ale elevilor de la Şcoala “Elf” realizate pe tematică europeană.

În cadrul întâlnirii desfăşurate joi, 15 noiembrie 2012, micuţii elfi au putut afla despre rolul şi activităţile Agenţiei de Dezvoltare Regională Nord-Vest, dar şi despre alţi bloggeri care scriu pe teme europene.

După ce şi-au prezentat realizarea, blogul “Europa elfilor”, elevii i-au acordat oaspetelui o diplomă de participare. La rândul său, Adrian Popa le-a înmânat tinerilor bloggeri diplome de recunoaştere a activităţii.

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts