Elevii vor avea două linii de transport gratis din partea Primăriei Municipiului Cluj

Administraţie Din oraş

Elevii care au nevoie de transportul în comun pentru a se deplasa la școală din diferite părți ale orașului vor avea gratuități pe doua linii la troleu începând din luna martie.

DSCF6417

Scopul acestui proiect este de a avea gratuitate la transportul în comun pe două linii în vederea deplasării la școală pentru toți elevii de la grupa 0 și până în clasa a XII- a care se deplasează la școală din diferite părți ale orașului.

Emil Boc, Primarul Municipiului Cluj a declarat că aceste gratuități vor veni în folosul elevilor ca să poată ajunge din orice parte a orașului la școala în care învață. Acest lucru se va realiza după ce Primăria va stabili bugetul și acordurile cu compania de transport RATUC, iar printr-un protocol între școală și RATUC o să se stabilească care sunt elevii care sunt îndreptățiți să beneficieze de această oportunitate.

Cei care se deplasează la școală vor avea acest beneficiu. Școala va face un parteneriat cu Ratuc pentru a vedea cine este eligibil de acest lucru, iar primăria va achita contravaloarea pe cele 2 linii. Elevii la fel ca studenții, sunt tinerii acestui oraș și o să venim cu acest beneficiu în favoarea lor

a declarat Primarul Emil Boc.

El a mai adăugat că este și o obligație morală cu privire la aceste gratuități față de familiile care au nevoie de un sprijin ca să-și poată trimite copiii la școală.

– Victoria Nicoleta Algeorge

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts