E.ON a amenajat un nou parc în oraș FOTO

Administraţie Din oraş

Peste 300 de copii de la grădinița cu program prelungit ,,Trenulețul Veseliei”’se  vor putea bucura, de astăzi, de un nou parc, oferit de E.ON și Fundatia ,,Pentru Societate”.

Acest parc a fost construit în cadrul unui proiect ce vizează construirea sau reamenajarea mai multor parcuri de joacă de la gradinițe. Pe langa acest parc au mai fost modernizate anul acesta alte două din cadrul unor gradinițe din Târgu Mureș și Timișoara, valoarea totală a lucrărilor ridicându-se la peste 380.000 de Euro.

În amenajarea parcului s-au implicat chiar și angajații E.ON care au contribuit în timpul orelor de voluntariat la finalizarea lucrărilor din fiecare locație. Lucrările de amenajare a spațiilor de joacă au constat în pavarea zonei cu plăci din cauciuc special antișoc, montarea jucăriilor de exterior: topogan, balanosare și groapă de nisip.

,,În zilele noastre, sedentarismul reprezintă o problemă acută mai ales pentru copii absorbiți de utilizarea calculatorului, un parc de joacă unde aceștia se pot relaxa sau își pot consuma energia este o idee foarte bună”, a declarat dl. Mihai Căbulea, directorul grădiniței.

[imagebrowser id=95]

_______________

Diana Mărginean

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts