Donează o carte de sărbători

Din oraş Eveniment

Clujenii care au în biblioteci cărți de care nu mai au nevoie sunt așteptați să le doneze pentru persoanele care vor să citească dar nu îşi permit, în cadrul unei acțiuni caritabile organizată de  Asociaţia culturală EvolArts.

Donațiile pot fi făcute în perioada 18 decembrie – 25 decembrie 2012 la locaţia club La Gazette, situată în Parc Cetăţuia str. Călăraşilor nr. 1 sau la libraria Bookstory de pe str. Eroilor nr. 6-8.

 Cărţile vor fi inventariate şi donate către persoane din centre de plasament şi centre after-school pentru copii defavorizaţi din Cluj-Napoca, care au o nevoie reală de cultură, unele din acest tip de centre fiind slab dotate din punct de vedere al numărului de materiale culturale. Scopul acțiunii este acela de a dona un fond de carte de circa 1000 volume.

Toţi cei care donează la club La Gazette primesc o cană de ceai fierbinte din partea localului şi un semn de carte, iar librăria Bookstory oferă tuturor participanţilor la acţiune o reducere de 5% la achiziţia unui volum nou, până la finele lui 2012.

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts