Despăgubiri pentru convorbirile telefonice întrerupte

Economie UBB Radio

Clienţii companiei de telefonie mobilă Cosmote România vor fi despăgubiţi pentru convorbirile întrerupte din motive legate de pierderea semnalului.

Pentru fiecare număr de telefon  se poate acorda  cumulat până la 2.38 euro pe lună în asemenea cazuri, informează Wall-Street .

Managerul Afacerilor Coorporative la Cosmote România, Roxana Vodă,  a explicat pentru UBB Radio modul în care aceste întreruperi vor fi semnalate. “Sunt identificate (n.r. întreruperile) în mod automat de către sistemul nostru, echipamentul înregistrează cauzele unei convorbiri întrerupte şi ordonează alocarea banilor. Procesul este automat 100% şi are o marjă de eroare extrem de redusă”.

Banii sunt alocaţi sub fomă de credit pentru efectuarea de apeluri naţionale sau în reţea, trimiterea de SMS-uri şi MMS-uri, activarea de extraopţiuni sau servicii premium.

Roxana Vodă a adăugat că investiţia în acest proiect e cuprinsă în investiţia generală pentru dezvoltarea infrastructurii. “Vă pot spune că în ultimii 3 ani Cosmote a investit peste 600 de milioane de euro  în extinderea reţelei şi în dezvoltarea ei”, a conchis Vodă.

Reţeaua Cosmote are în prezent acoperire de 98% din populaţie, conform unui comunicat de presă al coorporaţiei.

Iustin Moldovan

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts