Deputatul PDL Cluj Mircia Giurgiu va fi exclus din partid

Politic UBB Radio

Premierul Emil Boc a declarat după votul pe moţiunea de cenzură că deputatul clujean Mircia Giurgiu va fi exclus din partid, după ce a votat în favoarea moţiunii de cenzură a opoziţiei, intitulată “Codul Boc -salarii mici, şomaj mare, firme falimentate”.

“Giurgiu va fi exclus din partid la prima şedinţă a BPN”, a declarat Emil Boc

Cu câteva zile înainte de votarea moţiunii Giurgiu şi-a exprimat dezacordul faţă de asumarea răspunderii pe Codul Muncii. “Am spus că nu este în regulă angajarea răspunderii pe Codul Muncii. Bine ar fi fost ca acesta să fie discutat în Parlament în comisiile de specialitate ale celor două camere, aşa încât partenerii sociali, adică patronatele şi sindicatele, cărora li se adresează de fapt codul, să poată veni cu amendamente. Şi atunci, cu siguranţă ar fi fost găsită o modalitate cu care să fie toţi de acord”, a declarat Mircia Giurgiu citat de financiarul.ro.

Moţiunea de cenzură a fost respinsă după ce din 389 de parlamentari prezenţi au votat 218, din care s-au înregistrat 212 voturi pentru, 4 contra şi 2 voturi anulate. Pentru ca moţiunea să treacă era nevoie de 236 de voturi favorabile, din totalul de 471 de parlamentari.

________

Mara Rusu

Foto: arhivă UBB Radio

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts