Departamentul de Afaceri Economice și Sociale (DESA) al Națiunilor Unite organizează un Webinar destinat surprinderii impactului pandemiei de COVID-19 asupra IMM-urilor

Internaţional UBB Radio

Miercuri, 20 mai 2020, DESA va organiza un seminar online destinat suprinderii impactului pe care pandemia de COVID-19 o are asupra micilor întreprinderi. Potrivit unui anunț public, subiectele principale abordate în cadrul seminarului online se vor axa pe măsurile adoptate de către țările afectate pentru a susține micile întreprinderi pe perioada pandemiei, respectiv măsurile pentru sporirea rezistenței acestora la șocurile externe din perioada de revenire.

Discursul va fi susținut de către Ayman El Tarabishy, reprezentatul Consiliului Internațional pentru Afaceri Mici, alături de Dragan Radic, reprezentantul Organizației Internaționale a Muncii și Asteria Caberte, reprezentat al Departamentului de Comerț și Industrie din Filipine. Webinarul se va desfășura pe platforma WebEx în data de 20 mai 2020, în intervalul orar 09:00-10:15. Pentru a putea participa la acest eveniment, persoanele interesate trebuie să se înregistreze în prealabil până în data de 18 mai 2020.

Formularul pentru înregistare poate fi accesat prin acest link.

Sursa: Unsplash

Denisa Ardelean

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts