Delincvenţii susţin comunitatea

Social UBB Radio

10 tineri delincvenţi din cadrul Prison Fellowship Romania împreună cu alţi 10 voluntari ai Centrului de Voluntariat Cluj-Napoca au efectuat lucrări de reabilitare la şcoala “Horea”.

10 tineri delincvenţi din cadrul Prison Fellowship Romania împreună cu alţi 10 voluntari ai Centrului de Voluntariat Cluj-Napoca au efectuat lucrări de reabilitare la şcoala “Horea”Acţiunea face parte din proiectul “Voluntariatul, o posibilă măsură împotriva delincvenţei” şi a debutat în cadrul Săptămânii Naţionale a Voluntariatului.

Acest proiect işi propune să reintergreze tinerii în societate, să le dezvolte abilităţile în comunicare, încrederea şi responsabilitatea socială. Evenimentul de azi este primul dintr-o serie de 4 care vor avea loc în cadrul proiectului.

Acţiunile de renovare de astăzi fac apel şi la capacitatea fiecărui membru al comunităţii de a fi responsabil faţă de propria comunitate şi promovează lupta împotriva marginalizării, discriminării şi crezul că voluntariatul reprezintă o soluţie pentru integrare socială.

Gabriel Galgoczy
Foto: Ilinca Coman

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts