Campionatul Judeţean de Automobilism la Cluj

Sport UBB Radio

Automobil Clubul Român Filiala Cluj împreună cu Clubul Sportiv „Speed Hunters”, organizează în data de 23 mai, prima etapă a Campionatului Judeţean de Automobilism „Napoca Rally Speed Challenge”.

Cezar Dumitrache (foto st.), directorul ACR, a dezvăluit detalii despre evenimentul care va avea loc pe data de 23 maiCampionatul va cuprinde 5 etape, şi anume 3 raliuri, o coasta şi un circuit care se vor desfăşura în lunile mai, iunie, iulie, octombrie şi noiembrie. Prima probă a raliului se va desfăşura în incinta Centrului Agrotransilvania din Dezmir, iar cea de-a doua va consta dintr-o etapă de orientare în oraş, in condiţii de trafic normal, cu respectarea Codului Rutier. La concurs vor avea posibilitatea de a participa atât piloţii licenţiaţi, cât şi cei amatori. Astfel se oferă o şansă de afirmare a tinerilor piloţi care nu au situaţia financiară necesară de a se remarca. Vor putea participa la concurs doar minorii legitimaţi la un club de automobilism în cadrul probelor speciale închise.

Directorul ACR Cluj, Cezar Dumitrache, a precizat că scopul evenimentului este de a reduce accidentele cauzate de viteza excesivă şi de concursurile ilegale.

Flavia Gherle
Foto: Emilia Filipoiu

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts