De la fetiță la femeie, în spectacolul ” THIS IS MY BODY. COME INTO MY MIND”

Cultură Din oraş

Cine nu a învățat gramatica trupului și a minții e poftit să participe la spectacolul de teatru-dans ”THIS IS MY BODY. COME INTO MY MIND”, duminică, 13 mai, la Fabrica de Pensule.

Spectacolul pe care regizoarea Alexandra Felseghi îl aduce publicului clujean propune înțelegerea, călătorind în trecut, a treptelor către maturizare. Trecerea de la fetiţă la femeie, de la joc la artă şi de la confuzie la claritate îşi capătă fluiditatea prin intermediul teatrului şi al dansului. Mintea şi sufletul se descoperă simultan, învaţă să trăiască împreună în acelaşi trup, oscilând între dezechilibru şi armonie. 

Ce înseamnă să ai personalitate în ziua de astăzi? Cum te poţi defini într-o societate care e din ce în ce mai confuză? Cum poţi să te regăseşti într-o lume în care timpul e un lux? Ce culori capătă amintirile, emoţiile şi visele unei femei ajunsă la maturitate? Acestea sunt întrebările pe care scenariul, bazat pe interviuri realizate cu femei din lumea artistică, le ridică la fileul spectatorului.

Spectacolul de teatru-dans ”THIS IS MY BODY. COME INTO MY MIND” va avea loc duminică, 13 mai, de la ora 19:00, în Sala Studio a Fabricii de Pensule. Prețul unui bilet întreg este de 15 lei, iar studenții vor intra cu 10 lei.

__________

Oana Moisil

 

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts