Cursuri de dans, metodă inedită de relaxare în sesiune

Din oraş UBB Radio

Studenții clujeni au la dispoziție o serie de evenimente relaxante la care pot participa pentru a-și ușura sesiunea. Dansul este una dintre alternativele preferate de aceștia.

Cursurile de salsa și bachata pentru începători, organizate de către AIRE Dance Company în fiecare luni și vineri, începând cu ora 18:15, pot reprezenta o activitate relaxantă. În cadrul acestor cursuri, participanții vor învăța să cunoască farmecul dansurilor sociale și ce înseamnă muzica latino.

Mișcările de bază se învață individual, apoi coregrafiile se dansează în pereche. Periodic, participanții la curs merg la petreceri tematice, ca să pună în practică tot ce învață la școala de dans. Abonamentul lunar pentru studenți are un preț redus, de 99 de lei.

Pentru cei pasionați de un stil de dans mai haotic, T-Dance poate fi alternativa perfectă. TDC reprezintă cea mai mare și prestigioasă școală de dans din Transilvania. Orice energie la ei se învață a se pune pe muzică în stiluri precum: hip-hop, dancehall, jazz-funk sau dans modern.

La T-Dance au participat de-a lungul timpului un număr mare de studenți, în cadrul evenimentelor organizate de aceștia, precum Student Dance Marathon. Sălile de dans special amenajate oferă posibilitatea oricărui viitor dansator de a-și găsi stilul potrivit personalității. Înscrierile se pot face de pe site-ul TDC sau la recepția centrului, iar un abonament simplu pentru studenți costă 110 lei.

Link-uri utile:

  • https://www.facebook.com/AireDanceCompany/
  • http://tdance.ro/
  • https://www.facebook.com/Transilvania.Dance.Centre/?fref=ts

– Mădălina-Gabriela Pîrlog și Sorina Noroc

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts