Cunoscutul DJ Liam Downing a murit, după ce a fost diagnosticat cu coronavirus. Suferea și de leucemie.

Internaţional UBB Radio

DJ-ul, Liam Downing, a decedat după ce a fost confirmat cu coronavirus.  El suferea de 2 ani de leucemie. Acesta a refuzat tratamentul pentru virus și le-a spus medicilor să „salveze viața altcuiva”.

DJ, în vârstă de 30 de ani, a fost confirmat cu COVID-19 la câteva zile după ce s-a internat la spital cu o infecție. Acesta se lupta cu cancerul de doi ani, iar în momentul internării pe data de 16 martie medicii nu i-au mai dat nicio șansă.

Conform Dailymail, membrii familiei au declarat că se așteptau ca Liam să mai trăiasc câteva luni, însă starea lui „s-a deteriorat într-un ritm mult mai rapid” după ce a contactat virusul COVID-19. Potrivit acestora pe 21 martie, DJ-ul Liam Downing a decis să nu accepte să fie tratat pentru coronavirus, deoarece a considerat că tratamentul ar fi alocat mai bine unei persoane aflate în nevoie. Sora DJ-ului, Laura, a spus presei că în ciuda durerii cauzate de boală, artistul și-a păstrat zâmbetul până la sfârșit.

Un fragment din declarația acesteia:

„Sunt foarte mândră de tine, Liam! Ai luptat atât de mult, dar acum e timpul să te relaxezi. Acum e fără durere.”

După moarte lui Liam, sora acestuia a înființat pagina GOFUNDME cu ajutorul căreia a strâns peste 3,000 de lire sterline. O parte din bani vor fi folosiți pentru înmormântarea DJ, iar restul sumei va fi donată spitalului unde acesta s-a tratat de leucemie.

Sursa: Metro, GoFundme, Dailymail

Cătălina Hui

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts