Cultura braziliană promovată la Cluj-Napoca

Din oraş Educaţie

Ambasatorul Braziliei E.S.Dl Raymundo Santos Rocha MAGNO, împreuna cu Reprezentanții Centrului de Cooperări Internaționale și ai Facultății de Litere, se vor întâlni miercuri, 14 noiembrie în cadrul Bibliotecii de Studii Latino-Americane pentru a intensifica relațiile de colaborare.

Subiectul prevede adaptarea dialogului în contextul schimbării conduceri Ambasadei Braziliei din România, la care vor fiprezenți rectorul Universitații Babeș-Bolyai, acad. profesor universitar dr. Ioan Aurel Pop și prorectorul pentru comunicare PR și Relații Internaționale conf. univ. dr. Călin Rus.

De asemenea  vor fi discutate și strategiile de cooperare internațională cu America Latină, îndeosebi cu Brazilia, ce urmează sa fie puse în practică și în cadrul Universității Babeș-Bolyai, accentuarea importanței Centrului Cultural Brazilian și a Bibliotecii Latino-Americane ce constă în promovarea culturii braziliene in Cluj Napoca, precum si consolidarea relațiilor UBB cu Ambasada Braziliei prin activități comune.

___________

Ancuța Bârnă

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts