Audio: Prima ediție a emisiunii EuroTalk

Programe UBB Radio UBB Radio

Roxana Perșa și Mihaela Trombitaș vă invită să ascultați emisiunea în limba engleză EuroTalk, difuzată în fiecare joi de la ora 18.00 la UBB Radio.

[audio:http://radio.ubbcluj.ro/wp-content/uploads/2012/11/EuroTalk-emisiune-1.mp3]

EuroTalk este o emisiune săptămânală realizată de echipa Connect Euranet a postului de radio studențesc UBB Radio, și moderată de Roxana Perșa și Mihaela Trombitaș, studente în anul 3 la Departamentul de Jurnalism al Universității Babeș-Bolyai, linia engleză.

În această emisiune se vor aborda în fiecare joi, în intervalul orar 18.00-19.00, diferite teme de interes european. Prima ediție a emisiunii va trata primirea premiului Nobel pentru pace de către Uniunea Europeană, care, de altfel, este și tema care va fi discutată la dezbaterea lunii organizată de rețeaua Connect Euranet la Parlamentul European din Bruxelles.

Roxana și Mihaela fac parte din echipa redacțională UBB Radio și Ziarul Studențesc, unde au oportunitatea de a-și dezvolta abilitățile în ceea ce privește domeniul jurnalistic. Ele sunt câștigătoarele premiului întâi la secțiunea de materiale audio a concursului Europa Jurnaliștilor din Amfiteatre organizat de reprezentanța Comisiei Europene la București, unde au participat cu materialul „Cine reprezintă Uniunea Europeană” și ale premiului trei materialul câștigător fiind: „La granița dintre tradiție și ilegalitate”.

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts