Corneliu Vadim Tudor a murit

Cultură Politic

corneliu-vadim-tudor

Președintele Partidului România Mare (PRM), Corneliu Vadim Tudor, a murit luni seară în urma unor grave afecțiuni.

Acesta fusese transportat de urgență la Centrul Clinic de Urgență de Boli Cardiovasculare al Armatei în dimineața aceleiași zile, unde medicii l-au diagnosticat cu „edem pulmonar acut”. În cursul zilei de luni, C.V. Tudor a fost supus unei intervenții chirurgicale, care s-a dovedit însă a fi fără succes.

Medicii de la Centrul Clinic de Urgență de Boli Cardiovasculare al Armatei au încercat timp de două ore să-l resusciteze, eforturile fiind în zadar. Conform ziarului Adevărul, C.V. Tudor se mai confruntase cu probleme cardiace, ajungând de mai multe ori la Spitalul Militar din capitală, unde în 2013 medicii au decis să-l investigheze amănunțit, fiind însă externat într-un timp foarte scurt. De asemenea, acesta era cunoscut ca fiind și diabetic.

Pe lângă problemele de sănătate pe care le avea, C.V. Tudor ar fi urmat să fie exclus și din partidul pe care îl fondase în anul 2013, PRM, ajungând chiar să se lupte în instanță cu colegii săi, conform Adevărul.

 „Există un singur PRM, cel creat de mine, nu de nişte impostori care au venit cu acte şi ştampile false, voturi multiple şi indivizi luaţi de pe stradă. (…) Eu i-am făcut pe ăştia senatori, deputaţi, primari şi viceprimari şi când nu am mai avut ce să le ofer au făcut complot să mă schimbe pe mine”

declara în septembrie 2013 Corneliu Vadim Tudor.

Corneliu Vadim Tudor s-a născut în 28 noiembrie 1949, în Bucureşti, era scriitor, politician şi jurnalist. Este fondatorul Partidului România Mare, fost membru al Parlamentului European şi fost senator. Acesta era căsătorit și avea două fiice.

– Alexandra Boierean / Sursa fotografiei: Gândul.info

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts