Contestaţie respinsă în cazul arenei sportive

Administraţie Sport

Contestaţie respinsă în cazul arenei sportive Tribunalul Cluj a respins acţiunea depusă în instanţă de către un grup de arhitecţi clujeni, care solicitau anularea Autorizaţiei de Construire a viitoarei arene sportive a judeţului Cluj.

„Instanţa a luat decizia firească. Pe de altă parte ne gândim serios la a-i acţiona, la rândul nostru, în instanţă pe cei care au încercat blocarea sau întârzierea unui proiect pe care comunitatea clujeană îl aşteaptă de foarte mult timp. Solicitându-le despăgubiri am descuraja pe viitor acest mod de blocare sau întârziere a unor proiecte publice, prin acţionarea în instanţă”, susţine Alin Tişe, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj.

Reamintim că un grup de arhitecţi clujeni au atacat în instanţă Autorizaţia de Construire emisă de Consiliul Local al municipiului Cluj-Napoca pentru construirea viitoarei arene sportive a judeţului Cluj. O acţiune similară se află pe rol, aceeaşi contestatari solicitând anularea Planului Urbanistic Zonal (PUZ) care stă la baza eliberării Autorizaţiei de Construire pentru arena sportivă.

Mara Rusu

Foto: CJ Cluj

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts