Conferința „The Woman” la Cluj-Napoca

Eveniment

conf leadership

Conferința de Leadership Feminin „The Woman” va avea loc azi, 10 martie 2016, începând ora 10, la Grand Hotel Italia.

Aflată la cea de-a V-a ediție, conferința va aduna și anul acesta 500 de femei din business-ul românesc dornice de a se dezvolta atât pe plan profesional, cât și pe plan personal.

Conferința se va desfășura pe două părți, în prima parte se vor aborda riscurile pe care le presupune o carieră de succes, teama și dezavantajele unei funcții de conducere și despre cum un lider trebuie să-și motiveze echipa pentru atingerea obiectivelor propuse. În partea a doua, participantele vor primi sfaturi pentru un business de succes sub forma a zece pași de urmat.

Maia Morgenstern, director al Teatrului Evreiesc de Stat, Monica Bârlădeanu, actriță și antreprenoare, Paula Herlo, senior corespondent și producător la „România, te iubesc!” și alte femei de succes din România le vor împărtăși din experiența lor de viață participantelor.

Noutatea de anul acesta constă în Gala de Premii The Woman, ce are ca scop recunoașterea și promovarea femeilor de afaceri implicate în acțiuni care ajută comunitatea națională.

Din 2012, în fiecare an, în preajma zilei femeii, „The Woman” a reușit prin invitatele sale și workshop-urile desfășurate să facă parte din lista de conferințe importante ale Clujului.

Alexandra Enășoaie / Sursa foto: ziare.com

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts