Conducerea lui Bayern München s-a întâlnit cu rectorul Andrei Marga (audio)

Sport UBB

Preşedintele clubului Bayern München, Karl Heinz Rummenigge, însoţit  de vicepreşedintele Karl Hopfnerde, preşedintele CFR Cluj, Iuliu Mureşan şi de directorul tehnic al clujenilor Răzvan Zamfir, a vizitat rectoratul Universităţii Babeş-Bolyai, unde a avut o întrevedere cu rectorul Andrei Marga.

Vizita a veni ca urmare a invitaţiei pe care universitatea clujenă a făcut-o în urmă cu câteva săptamâni clubului german, precum şi datorită titlului de Doctor Honoris Causa pe care cancelarul Germaniei, Angela Merkel, a primit-o din partea acestei instituţii, pe 12 octombrie 2010.

Referitor la partida de diseară în care bavarezii îi vor înfrunta din nou pe clujeni, în cadrul etapei a patra a grupei E a Ligii Campionilor, Rummenigge a declarat că echipa germană va încerca să obţină 1 sau 3 puncte, pentru a tranşa calificarea în primăvara europeană încă de pe acum, având în vedere numeroasele accidentări cu care se confruntă antrenorul Louis van Gaal. Preşedintele clubului german mai spune că Bayern va avea un meci dificil şi recunoaşte că elevii lui Sorin Cîrţu au jucat bine la München, dar au fost ghinionişti.

[audio: http://radio.ubbcluj.ro/wp-content/uploads/2010/11/runmmenige1.mp3]

O posibilă ameniţare pentru  poarta lui Butt, identificată de Rummenige, este numărul 9 al CFR-ului, adică Lacina Traore, care a lăsat o impresie destul de bună pe Allianz Arena.

Oficialul clubului german mai speră că vor avea parte de un joc bun în partida de pe stadionul din Gruia, în care toţi jucătorii vor da dovadă de fair-play în concorndaţă cu spiritul UEFA Champions League, cea mai importnată competiţie intercluburi.

____________

Cristina Salvan

Foto: Biroul de presă UBB

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts