Concurs francofon „Cerneală neagră” pentru studenți

Din oraş

Concursul Encre Noire este destinat studenților pasionați de literatură polițistă, aceștia având posibilitatea de a-și alege propriul subiect, în limba română sau franceză, până la data de 23 aprilie.

Timp de 7 săptămâni, doritorii pot trimite creațiile, care nu trebuie să depășească 5 pagini. Cele mai bune 15 texte ar putea fi publicate într-o antologie de povestiri la Editura Crime Scene Press.

Premiile sunt următoarele:

  • Premiul Întâi: un sejur la Francofolies de Spa (festival internațional de cântece și muzică ale artiștilor francofoni care se desfășoară în Belgia*) în perioada 19-24 iulie 2017 și o selecție de cărți;
  • Premiul al Doilea: un eBook reader și o selecție de cărți;
  • Premiul al Treilea: un voucher în valoare de 100 Ron din partea librăriei franceze Kyralina din București și o selecție de cărți.

Mai multe informații se pot afla accesând: http://www.francofolies.be/. Regulamentul poate fi consultat pe pagina oficială: cernealaneagra.com.

——————————–

Tu es étudiant roumain et tu as toujours aimé les intrigues policières? Nous te donnons une magnifique opportunité: le concours d’écriture créative de littérature policière Encre noire!

Tu disposes de 5 pages et de 7 semaines pour nous envoyer la nouvelle que tout le monde devrait lire! Tu peux écrire au choix en roumain ou en français.

Ton texte pourrait être publié dans un recueil de nouvelles chez les Editions Crime Scene Press!

Bon courage!

– Ionela Mujdei, Mădălina Pîrlog / Sursa fotografiei: cernealaneagra.com

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts