Concurs de cultură generală pentru studenții de la UBB și celelalte universități clujene

Din oraş Educaţie
Afis
Organizația Studenților Economiști în Mediu și Agrobusiness (SEMA) din cadrul Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor (FSEGA) organizează, în 12 mai, un concurs de cultură generală, adresat tuturor studenților din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca.
SEMA este o organizație înființată în luna noiembrie a anului trecut și a implementat până acum două proiecte: Treasure Hunt Night și Marea Prăjitureală. Cel de-al treilea proiect pe care studenții vor să-l implementeze este SEMA Quiz Night, un concurs de cultură generală care va cuprinde întrebări din diverse domenii, dar și probe de creativitate.
Concursul se va desfășura în 12 mai, în cafeneaua Q Caffe de pe Str. Petru Maior, începând cu ora 19.00. Singura condiție de participare este formarea unei echipe a câte trei membri și înscrierea în competiție, accesând următorul link: http://goo.gl/forms/AO9g5D9pSE.
Taxa de participare este de 15lei/echipă, iar mai multe detalii se pot obține printr-un email pe adresa organizatiasema@gmail.com. Premiile totale puse în joc sunt în valoare de 500lei.
– Alexandra Boierean

 

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts