Concert vocal-simfonic la Casa de Cultură a Studenţilor

Cultură

Un concert vocal-simfonic va fi  susţinut în data de 13 mai, începând cu ora 19:00, de Orchestra şi Corul Filarmonicii de Stat „Transilvania” alături de soliştii Bianca Manoleanu, Liliana Mattei Ciucă, Marius Budoiu şi Sándor Árpád, dirijaţi de olandezul Jan Stulen.

Dirijorul olandez Jan Stulen, este invitatul Filarmonicii clujene de mai bine de 10 ani. În prezent, acesta conduce catedra de dirijat a Conservatorului din Maastricht. Timp de 24 de ani Jan Stulen a fost dirijor permanent la Orchestra Radio Hilversum, unde a realizat producţiile radio a peste 1000 de compoziţii.

Asemeni acestuia, şi ceilalţi invitaţi se pot lăuda cu o vastă activitate, dar şi cu numeroase cuncursuri de muzică pe care aceştia le-au câştigat până în prezent.

Biletele se pot cumpăra de la sediul Filarmonicii (Piaţa Lucian Blaga nr. 1-3, tel. 0264 43 00 60) de luni până joi între orele 10-16, vineri între orele 10-14, dar şi cu o oră înainte de concert.

Preţul unui bilet întreg este de 20 lei. Elevii, studenţii şi pensionarii beneficiază de bilet la preţ redus, care este de 10 lei. De asemenea, elevii Liceului de Muzică „Sigismund Toduţă” şi studenţii Academiei de Muzică “Ghe. Dima”, beneficiază de bilete la preţ de 5 lei în baza carnetelor de elev sau student.

Preţul unui abonament întreg este de 350 lei. Cu acesta, se poate intra la 32 de concerte în stagiune. Elevii, studenţii şi pensionarii befeficiază de un preţ redus şi la abonament. Acesta este de 200 lei pentru 32 de concerte în stagiune.

_______________

Baciu Anca

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts