Concert umanitar de colinde -“DĂRUIEŞTE SPERANŢĂ

UBB Radio

Acum, în prag de sărbători, clujenii au parte de o mulţime de evenimente care le aduc mai repede şi mai aproape Crăciunul. Unul dintre acestea a fost organizat de către Ascociaţia Studenţească AMICUS aseară, împreună cu Biserica Adventistă şi cu Radio “Vocea Speranţei” şi face parte din proiectul “Dăruieşte Speranţă”. Concertul a avut loc la Casa de Cultură a Studenţilor, cu începere de la ora 19:00, iar intrarea a fost liberă.Concert umanitar de colinde -“DĂRUIEŞTE SPERANŢĂ”

Concertul a fost susţinut de către corul “Speranţa” al Bisericii  Adventiste de Ziua a Şaptea şi de către invitaţii acestuia, care au cântat atât colinde româneşti, cât şi internaţionale. Dintre cei care au mai cântat se numără Grupul Infiniy, Grupul Voces, Gabriel Cerghezan şi Adela Zaharia, invitată specială.

Concertul a inclus şi câteva momente captivante, care au făcut legătura între colinde: o punere în scenă despre Naşterea lui Iisus sau un montaj video despre Casa de Seniori “Theodora”.

Prin sală a circulat o cutie în care se strângeau fonduri pentru 35 de copii din Centrul Creştin pentru Copiii Străzii din cadrul Fundaţiei Prison Fellowship România şi pentru 90 de bătrâni de la Căminul de Seniori “Theodora”.

Zilele de 17 şi 18 decembrie sunt dedicate celor 125 de beneficiar, prin desfăşurarea unui program cultural, de socializare şi de divertisment, oferit de studenţi. Programul se încheie cu oferirea cadourilor pregătite în urma campaniei de strângere de fonduri.

Asociaţia Studenţească Amicus este o organizaţie non-profit, constituită la nivel internaţional, care îşi desfăşoară activitatea în toate marile centre universitare din România. Aceasta îşi propune să ofere oportunităţi în dezvoltarea personală şi formarea profesională, pe baza unor principii de viaţă sănătoase pentru trup, minte şi suflet.

Aparaschivei Andreea Monica

Foto: Cristina Albu

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts