Concert marca Grimus, videoclip marca Tudor Giurgiu

Din oraş Divertisment

Trupa clujeană Grimus va concerta mâine seară în Irish & Music Pub, cu ocazia difuzării afis-3-oct-cu-giurgiu-3în premieră a videoclipului lor pentru piesa „In a glimpse”. Cel de-al doilea single de pe albumul Panikon a fost lansat la mijlocul lunii septembrie, sub marca producătorului britanic Adam Whitakker. Acesta este cunoscut în industria muzicală pentru colaborările sale cu artişti precum Amy Winehouse, Mark Ronson, Kate Nash sau Lilly Allen.

Regia videoclipului pentru piesa „In a glimpse” este semnată de Tudor Giurgiu – producător şi regizor de film şi preşedintele Festivalului Internaţional de Film Transilvania. Acesta le-a propus membrilor formaţiei să realizeze împreună un videoclip pentru cel mai recent single al lor. Filmările au avut loc într-o fabrică de pensule din Cluj şi au durat nu mai puţin de 13 ore, băieţii de la Grimus declarându-se flataţi de posibilitatea colaborării cu regizorul Tudor Giurgiu. Acesta din urmă a fost impresionat de calitatea sound-ului trupei.

Videoclipul va fi lansat în cadrul concertului Grimus, iar în deschidere vor cânta cei de la Alternativ Quartet, cu începere de la ora 21.00.

Patricia Labou

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts