Concert la Pata Rât cu ocazia festivalului Jazz in the Park

Cultură Din oraş

Cea de-a doua zi a festivalului Jazz in the Park aduce o noutate anul acesta, fiind organizat un concert la Pata Rât, una dintre comunitățile izolate ale Clujului. Începând cu ora 16 pe scena de la Pata Rât vor urca artiști ca Dario Rossi, Hot Club de Cluj, Taraf de Caliu, iar seara se va încheia cu formația Barcelona Gipsy Balkan Orchestra.

Cei care își doresc să meargă la acest eveniment trebuie să știe că Primăria va pune la dispoziție câteva autobuze în regim gratuit pentru a sprijini inițiativă Jazz in the Park. Acestea vor circula pe ruta Piața Cipariu-Pata Rât de la orele 15.30, 16.30, 17.30, 18.30 și 19.30 și se întorc la ore fixe începând cu ora 17 pâna la ora 22.

Pentru a ajuta acea zonă defavorizată și izolată a Clujului, fondul Jazz in the Park strânge bani pentru dezvoltarea de proiecte sociale, educaționale pentru cele peste 1500 de persoane care locuiesc în condiții improprii lângă groapa de gunoi de la Pata Rât. „Avem fondul Jazz in the Park pentru a susține diferite inițiative de cazuri sociale, personale pe care le sprijinim. Anul acesta este legată de Pata Rât această cauză”, a declarat în conferința de presă PR Manager, Corina Brândușan.

Festivalul Jazz in the Park se desfășoara în Cluj în perioada 26 iunie-2 iulie fiind cea mai mare și complexă ediție de până acum.

– Sabrina-Ștefania Rotaru

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts