Competiţie de Film Românesc, mâine la Anim’est

Din oraş Eveniment

Competiţia de Film Românesc din cadrul Festivalului de Film de Animaţie are loc mâine, 29 octombrie, de la ora 18:00, la Cinema Victoria.

Iubitorii de film românesc au posibilitatea de a asista mâine, la competiţia filmelor româneşti din cadrul celui mai important festival de film de animaţie „Anim’est”, care se desfăşoară în Cluj-Napoca pe parcursul a trei zile.

Programul pentru ziua de mâine începe la ora 09:00, cu proiecţii pentru copii. Acestea fac parte din  secţinea „Minimest 1”, secţiune ce conţine scurtmetraje. Intrarea este liberă atât pentru cei mici, cât şi pentru părinţi şi bunici. Tot mâine, începând cu ora 11:00 au loc proiecţiile pentru copii, „În Pod / In The Attic”.

Competiţia de Film Românesc îi aşteaptă pe cei interesaţi, începând cu ora 18:00.

De asemenea, de la ora 20:00, iubitorii de film de animaţie sunt aşteptaţi la lungmetrajul „Naşii din Tokyo / Tokyo Godfathers”, la Cinema Victoria. Regizor este japonezul Satoschi Kon, unul dintre „monștrii sacri” ai anime-ului, dispărut în august 2010.

Anim’est încheie ziua de mâine cu lungmetrajul “Cântecul cerului/Sky song”. Acesta reprezintă aventura unui poştaş care trebuie să livreze un colet pe Lună. Reprezintă, de asemenea, o călătorie în timp, prin intermediul oamenilor şi al personajelor lor, al gândurilor şi al imaginaţiei.

Biletele pentru proiecţiile din cadrul “Anim’est” se pot achiziţiona de la Cinema Victoria. Preţul unui bilet este de 8 lei. Costul pentru  elevi şi studenţi este de 5 lei.

Mai multe detalii găsiţi pe site-ul Anim’est

_________________

Anca Baciu

Foto: animest.ro

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts