Competiție de afaceri dedicată tinerilor cu vârste cuprinse între 18 și 25 de ani, înscriși în învățământul superior

Din oraş Educaţie

1360741384881

Academia de Studii Economice (ASE) și Pactul Regional Nord-Vest pentru Ocupare și Incluziune Socială organizează o competiție de afaceri dedicată tinerilor cu vârste cuprinse între 18 și 25 de ani, înscriși în învățământul superior.

Proiectul este unul de tip POSDRU (Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane), și este organizat pe tema „Dezvoltarea spiritului antreprenorial și a competențelor manageriale pentru a genera un număr crescut de afaceri”. La acest proiect au prioritate persoanele de gen feminin, iar participarea este gratuită.

Premiul pus în joc este o finanțare nerambursabilă în valoare de maxim 25.000 euro care poate fi obținută pentru înființarea propriei afaceri pe unul dintre următoarele domenii: Tursim și ecoturism; Industrii creative; Tehnologia Informației și Telecomunicații; Sănătate și Produse farmaceutice; Energie și Management de mediu.

Ca și condiții de participare, organizatorii impun împlinirea vârstei de 18 ani, dorința de a-ți deschide propria afacere și domiciliul stabil sau flotantul să fie în una dintre următoarele regiuni de implementare a proiectului:

  • în zona de Nord-Vest, proiectul va fi implementat în județele: Bihor, Bistrița-Năsaud, Cluj, Maramureș, Satu-Mare, Sălaj
  • în zona de Vest a țării, județele care vor fi incluse sunt: Arad, Timiș, Caraș-Severin şi Hunedoara

Este, de asemenea, importantă participarea celor care se vor înscrie în acest proiect, la cursul gratuit „Dezvoltarea Competentelor Antreprenoriale”. Alte activități de care vor putea beneficia doritorii sunt legate de consiliere, asistență, post-asistență și sprijin pentru inițierea propriei afaceri, programe de dezvoltare a competențelor manageriale necesare dezvoltării unei afaceri, programe de formare profesională, acces la diferite portaluri, la biblioteca digitală cu resurse din domeniul antreprenorial și altele.

Cei care doresc să se înscrie la acest proiect, vor trebui să completeze un formular cu datele personale, accesând link-urile alăturate:

Ulterior, documentele vor trebui datate și semnate, urmând să fie depuse la unul dintre centrele organizatorilor: sediul PROIS-NV: Strada Fluerașului, nr. 3, de luni până vineri între orele 9-16 sau la sediul Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor, str. Teodor Mihali, nr. 58-60, etaj 2, camera 246, de luni până vineri între orele 9-13.

– Alexandra Boierean / Sursa fotografiei: Economica.net

 

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts