Competiția Locală TIFF îi așteaptă și în acest an pe clujeni

Din oraş Eveniment

Festivalul Internațional de Film Transilvania în parteneriat cu Fabrica de Pensule organizează Competiția Locală TIFF 2013, o competiție dedicată artiștilor locali. Doritorii se mai pot încă înscrie până pe 17 mai.

Competiția Locală TIFF are ca scop susținerea oamenilor talentați și pasionați de artele vizuale, care până în acest moment nu au avut șansa de a-și prezenta lucrarile în cadrul unui festival. De la o ediție la alta tot mai mulți clujeni se înscriu în această competiție, fapt care demonstrează, din nou, că această zonă reprezintă un centru important pentru cultura din România zilelor noastre.

Cei interesați pot trimite până pe data de 17 mai, filme cu o durată maximă de 30 de minute, pe orice temă, dar care sa fi fost realizate între 11 iunie 2012-17 mai 2013. Un juriu format din Adrian Silișteanu, Nicolae Constantin Tănase și Lucian Maier, va premia cea mai bună creație, în timp ce Fabrica de Pensule va oferi o Mențiune Specială filmului care abordează teme aflate în strânsă legătură cu realitatea zilelor noastre.

_____________

Roxana Badea

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts