Competiția Cubului Rubic a ajuns și la Cluj-Napoca

Din oraş Divertisment

POZA Romanian Rubik OpenOrganizatorul și delegatul Word Cube Association, Radu Făciu, organizează sâmbătă 19 martie și duminică 20 martie, în Cluj-Napoca, competiția intitulată „Romanian Rubik Open 2016”. Evenimentul se adresează tuturor pasionaților celui mai vechi joc de puzzle din lume –  Cubul Rubic.

În cadrul competiției s-au înscris 50 de participanți gata să epuizeze la maxim unul dintre cele mai bine vândute jocuri din lume. Concurenții înscriși în competiției sunt atât din România, cât și din Moldova și Ungaria.

Evenimentul se desfășoară sâmbătă și dumincă. Ziua de sâmbătă a fost dedicată rezolvării de către concurenți a formelor atipice ale cubului rubic, iar duminica participanții vor trebui să rezolve cubul cu o mână sau legați la ochi.

„Romanian Rubik Open 2016” este organizată de Radu Făciu, cel care s-a ocupat și de succesul celor de Speedcubing, câștigătorii emisiunii „Românii au talent” în anul 2015. Competiția se află la cea de a șasea ediție și face parte din calendarul World Cube Association.

– Cristina-Ioana Năstasă / Sursa fotografiei: Laura Revnic

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts