Compania Tarom își reîncepe activitatea din data de 26 mai

Economie UBB Radio

Compania aeriană Tarom anunță că datorită solicitărilor primite își va relua activitatea începând cu data de 26 mai, pe câteva rute. Tarifele de la București spre Roma, Milano și retur vor începe de la 200 de euro. De aceste călătorii vor beneficia atât cetățenii români, cât și cei străini, cu condiția să respecte condițiile impuse prin instituirea stării de alertă. Atât bagajul de mână de 10 kg, cât și cel de cală de 23 kg vor fi incluse în preț, a anunțat sâmbătă operatorul aerian.

Dinspre România spre Italia pot călători cetățenii italieni, lucrătorii sezonieri cu contract de muncă și lucrătorii din domeniul transporturilor, iar din Italia spre România doar cetățenii români care doresc repatrierea, anunță Tarom.
Compania recomandă ca înainte de efectuarea zborului, călătorii să respecte condițiile de călătorie speciale, care pot fi găsite la https://www.tarom.ro/masuri-de-calatorie.
Biletele pot fi achiziționate atât de pe site-ul https://www.tarom.ro/, cât și prin aplicația mobilă și de la orice agenție Tarom, iar check-in-ul se va face gratuit, online sau la aeroport, transmite compania aeriană.

Sursa: TAROM

Raluca Draia

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts