Compania aeriană Malev a intrat în faliment. Toate zborurile au fost anulate

Economie Internaţional

Compania aeriană ungară Malev a intrat oficial în faliment, iar toate zborurile au fost anulate, anunță Reuters.

Reprezentanţilor companiei aeriene, susțin că furnizorii şi-au pierdut încrederea în serviciile lor şi au cerut plata datoriilor, în timp ce Guvernul nu a mai putut sprijini financiar compania.

Blocajul a venit după ce Comisia Europeană a cerut, luna trecută, companiei Malev să restituie ajutoare de stat în valoare de 390 milioane de dolari, încasate în perioada 2007-2010.

 Pe de altă parte, Ministerul ungar al Dezvoltării Naţionale a anunţat marţi că executivul de la Budapesta ia toate măsurile necesare pentru a se asigura că toţi pasagerii Malev vor fi în siguranţă indiferent de circumstanţe, citează Agerpres.

Comments :2

  • aboice ioana valentina

    am cumparat bilete de la compania Malev in data de 2 februarie iar a doua zi pe 3 mi s-a spus ca, compania a dat faliment. as dori sa stiu cum imi pot recupera banii?

  • ubbradio

    Pe siteul companiei http://www.malev.hu/index_en.htm sunt trecute posibilitatile de returnare, in functie de modalitatea de plata pe care ati folosit-o pentru a cumpara biletele. De asemenea, este trecut un numar de telefon +36-1-802-11-11 unde puteti suna si vi se va raspunde la intrebari.

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts