Comedy Cluj invită cinefilii la râs

Divertisment Eveniment

Cu deviza: ”Ce-ar fi viața fără râs?”, Festivalul Internațional Comedy Cluj ne invită la o a doua ediție de filme cu conținut umoristic.

Timp de 9 zile, din data de 8 octombrie până în data de 17, cinefilii sunt invitați la o porție de râs în una dintre cele cinci locații în care vor avea loc proiecțiile: Cinema Republica, Cinema Arta, Cinema Victoria, Casa Tranzit și Drive-in Polus Center.

Ediția din acest an ne propune un număr de 100 de filme, din 30 de țări și o nouă secțiune, cea de Silent Movies, în care vor fi proiectate filme mute. Filmele prezente pe agenda festivalului au fost alese în urma vizionării a 500 de filme de către organizatori, majoritatea fiind producții relativ noi.

Cu un buget de 1 milion RON, cu ajutorul Consiliului Național al Cinematografiei și al autoritățiilor locale, Comedy Cluj ne așteaptă în acest an și în fața ecranului de 10/6 montat într-o locație nouă, Drive-in Polus Center.

Anul acesta se pune accentul și pe omagierea unor mari actori și regizori români, persoanele vizate fiind regizorul Geo Saizescu și actorii Ion Lucian și Sebastian Papaiani, cărora li se vor acorda premii pentru carieră.

Deschiderea oficială a festivalului va avea loc vineri, 8 octombrie la Cinema Republica, de la ora 19, când va fi proiectat filmul “Pirații radioului”(Marea Britanie , Germania, Franța, SUA, 2009).

Biletele au fost puse în vânzare și pot fi achiziționate de la infopoint-urile amenajate la Librăria Universității- Diverta, Librăria Humanitas, Polus Center și Cinema Republica.

Vezi aici programul festivalului.

______________

Andrada Lăutaru

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts