CM 2010 – ziua 8 : Favoritele se împiedică, una după alta

Sport UBB Radio

Germania – Serbia 0-1 (0-1)

Germania a fost învinsă de către reprezentativa Serbiei cu scorul de 0-1, după ce nemţii au avut un om în minus timp de 53 de minute, Klose fiind eliminat pentru  cel de-al doilea galben şi au ratat un penalty prin Podolski. Jovanovic a marcat singurul gol al partidei în minutul 38.  Trei echipe se luptă pentru locuri care duc în optimile competiţiei: Germania, Serbia şi Ghana.

Slovenia – SUA 2-2 (2-0)

Cel de-al doilea meci al zilei, dintre reprezentativele Sloveniei şi cea a Statelor Unite s-a terminat nedecis, scor 2-2, după ce la pauză elevii lui Matjaz KEK conduceau cu 2-0. Birsa a marcat primul gol al partidei cu un şut puternic din afara careului în minutul 13. Ljubijankic a mărit diferenţa pe finalul primei reprize, în urma unui contraatac de manual al slovenilor. Americanii revin de la cabine cu multă determinare şi reduc din diferenţă prin golul lui Donovan. Lovitura de graţie vine în minutul 82 când Bradley egalează şi ambele echipe pot spera la calificare.

Anglia – Algeria 0-0

Echipa antrenată de Fabio Capello este la al doilea egal la acest turneu final, după ce în primul meci a făcut 1-1 cu SUA. Nici în acest meci Anglia nu a convins, iar neputinţa engliziilor s-a văzut în special în fazele decisive. Algeria putea să dea de mai multe ori lovitura mai ales pe contraatac. Jocul slab al englezilor poate să îi trimită acasă, dacă nu câştigă ultimul meci împotriva Sloveniei.

Vezi aici situaţia grupelor

Vezi aici următoarele meciuri

Mihaela Cora

foto: prosport.ro

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts