Clujul vă invită la petrecere!

UBB Radio

DSC_0875

Clujul a dat startul petrecerii cu ocazia celei de-a V-a ediție a „Zilelor Clujului” care se desfășoară în perioada 22 – 26 mai 2015. Organizatorii își doresc ca „ediţia din acest an să fie parte integrată a programului Cluj-Napoca – Capitală Europeană a Tineretului, aducând un plus de diversitate şi activităţi”, potrivit site-ului www.cluj.com. Pe parcursul celor 5 zile sunt programate peste 100 de concerte live și peste 100 de evenimente.

Piaţa Unirii, Piaţa Muzeului, Parcul Central, Bulevardul Eroilor și strada Kogălniceanu sau Muzeul de Artă sunt doar câteva din locaţiile unde se vor desfășura aceste evenimente. Luni, în Piața Muzeului, de la ora 16, se vor desfășura dansuri şi cântece tradiţionale indiene, pakistaneze, palestiniene în timp ce la Gara Mică, de la ora 20:00, puteți participa la fragmente de teatru din I.L. Caragiale. Acestea sunt doar două dintre numeroasele activităţi desfășurate pe parcursul acestor zile.

Petrecerea se va termina, marți, 26 mai, când, la Iulius Parc, clujenii pot participa la primul teatru în aer liber al Clujului, la spectacole de muzică de film, musical și balet sau puteți asculta orchestra „Simfonică Philharmonia Napocensis”. Tot marți, în piața Muzeului, de la ora 21:00, puteți să-l ascultați pe Alex Mușat, tânărul considerat una dintre stelele blues-ului românesc.

Ca și în anii precedenți, studenții municipiului Cluj-Napoca au demonstrat că sunt elementul esențial al orașului și s-au implicat în nenumăratele concursuri și evenimente, aceștia fiind cei care au deschis zilele de sărbătoare cu o bătaie cu vopsele, în cadrul evenimentului „Studenţii dau Culoare Clujului”.

DSC_0760

Ramona Sion / Sursa Foto: Ramona Sion

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts